Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни атакували України ракетами: наші захисники знищили всі

Фото - Генштаб
Фото - Генштаб Новини України 06 черв 2023 в 08:00

Цієї ночі російська федерація знову завдала масованого ракетного удару по Україні. Під час атаки ворог застосував 35 крилатих ракет. Проте, усі вони були знищені в повітрі нашими захисниками. Про це звітують в Генштабі.

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 64 авіаційних ударів, здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби відбулось більш як 40 бойових зіткнень.

Протягом минулої доби, в результаті злагоджених дій підрозділів сил оборони, безповоротні втрати ворога на Лиманському та Бахмутському напрямках склали більш як 160 осіб, ще близько 230 окупантів отримали поранення. Втрати противника в озброєнні  та військовій техніці склали 28 одиниць.

На Мар’їнському напрямку наші захисники відбили численні атаки противника в районі міста Мар’їнка, завдавши йому значних втрат. Орієнтовні втрати окупантів за минулу добу лише на цьому напрямку склали близько 70 убитими та більше 100 - пораненими. Також було знищено 17 одиниць ворожої техніки.

Авіація сил оборони України за минулу добу завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу та 5 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Минулої доби нашими захисниками було знищено 10 ворожих розвідувальний БпЛА та 6 ударних, різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби, що минула, уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, 12 артилерійських підрозділи противника на вогневих позиціях, а також ще 4 важливих цілі.

Загалом українські воїни ліквідували 800 російських окупантів, знищили 12 танків, 20 бойових броньованих машин, 36 артилерійських систем, 6 РСЗВ, 2 засоби ППО, 1 гелікоптер, 23 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 35 крилатих ракет, 20 автомобілів та 5 одиниць спеціальної техніки.

Читайте також: СБУ викрила групу агентів фсб, які шпигували у трьох регіонах України

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар