Kolo.News.Ukraine.Region

У Кропивницькому погасили поштову марку «Зброя Перемоги. Світ з Україною»

У Кропивницькому погасили поштову марку «Зброя Перемоги. Світ з Україною»
У Кропивницькому погасили поштову марку «Зброя Перемоги. Світ з Україною» Новини України 29 вер 2023 в 11:49

В Кропивницькому у приміщенні головпоштамту АТ «Укрпошта» до Дня захисників і захисниць України, який цьогоріч відзначається 1 жовтня, відбулось урочисте спецпогашення поштової марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною», яка входить до однойменного поштового блоку. Про це розповіли в Кіровоградській ОВА.

У заході взяв участь перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко, директорка Кропивницького регіону АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна, перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк та Кіровоградський обласний військовий комендант, полковник Андрій Лисенко.

«Сьогодні захисники і захисниці це і медики, які рятують життя військових, це і працівники житлово-комунального господарства, які під обстрілами забезпечують нормальне життя людей на деокупованих територіях, це наші мужні енергетики, які після ракетних атак відновлюють енергопостачання, це і працівники ДСНС, які розчищають мінно заражені території. Всі ми живемо мрією про нашу Перемогу, і, я впевнений, що зі зброєю Перемоги вона буде наближена швидше», - зазначив під час заходу Павло Конопко.

На марках зображені зразки іноземної зброї, яку надали Україні учасники міжнародної коаліції, країни-партнери. Від сьогодні поштовий блок у вільному продажі. Частина коштів від продажу марок йтиме на підтримку Збройних сил України - за них «Укрпошта» закупить дрони для військових.

Читайте також: Понад 90 мільйонів гривень на виплату державної допомоги полоненим перераховано у серпні


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар