Kolo.News.Ukraine.Region

У Кіровоградській ОВА до Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку вшанували ветеранів області

У Кіровоградській ОВА до Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку вшанували ветеранів області
У Кіровоградській ОВА до Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку вшанували ветеранів області Новини України 27 вер 2023 в 17:00

З нагоди прийдешніх свят Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку, які відзначатимуться 1 жовтня, заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова та перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк вручили квіти, грамоти та подяки ветеранам Кіровоградщини.

«За вашими спинами великий життєвий шлях. При тому, що всі ви різні, з різних професій, маєте різні навички, але є спільний об’єднуючий фактор – це наша Кіровоградщина, заради розквіту якої ви працювали і, більше того, продовжуєте свою роботу і зараз. Ви активно використовували ваш життєвий та творчий потенціал в мирній Україні, а зараз ваш виробничий досвід, знання, вміння працюють на Перемогу України в повномасштабній війні російської федерації проти нашого народу», - звернулась з вітальним словом до присутніх Катерина Колтунова.

У свою чергу, голова "Кіровоградської обласної організації «Організації ветеранів України» Анатолій Перевозник додав, що з перших днів війни ветеранські організації не лишились осторонь підтримки Збройних сил України.

«Нажаль, ми зустрічаємо це свято в умовах повномасштабної війни. Ветеранські організації активно долучені до волонтерської діяльності: плетуть маскувальні сітки, в’яжуть теплі речі, заготовляють продукти харчування, щоб потім все це передати на фронт нашим захисникам. Всі наші ветерани працюють на Перемогу», - зазначив Анатолій Перевозник.

Після урочистостей обговорили і нагальні питання діяльності ветеранських організацій Кіровоградщини.

Читайте також: На третьому Саміті перших леді та джентльменів укладено 25 меморандумів про медичне партнерство


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар