Kolo.News.Ukraine.Region

Чемпіонат України зі спортивної акробатики стартував на Вінниччині (ФОТО)

У чемпіонаті змагатимуться 126 учасників.
У чемпіонаті змагатимуться 126 учасників. Новини України 17 трав 2023 в 15:04

У Вінницькій області стартував чемпіонат України зі спортивної акробатики. Змагання відбуваються на базі Вінницької обласної школи складно-координаційних видів спорту. Ця школа за 29 років виховала десятки Заслужених Майстрів Спорту України, Майстрів спорту України міжнародного класу, а також чемпіонів та призерів Всесвітніх ігор та світу. Цього року на Чемпіонаті України будуть змагатися дев’ять команд із восьми областей України і міста Київ. Всього на Вінниччину приїхали 126 учасників. Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

-          Приємно відзначити і те, що наш земляк Юрій Голяк є головним тренером збірної команди України зі спортивної акробатики та членом Технічного комітету Міжнародної Федерації гімнастики. Ми пишаємось нашими тренерами і спортсменами, які роблять усе, аби звучав Гімн України та підіймався наш Прапор на світових п'єдесталах найвищого рангу! – сказав на відкриті начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Вінниччину на змаганнях представляють 33 спортсмени. До складу команди області входять срібні призери Кубку світу, переможці попередніх чемпіонатів та Кубків України, призери Всеукраїнських та міжнародних змагань і турнірів.

Триватиме чемпіонат до 19-го травня. Переможці змагань візьмуть участь у Чемпіонаті Європи, який пройде у жовтні у Болгарії.

Нагадаємо, раніше військовий із Вінниччини здобув І місце у забігові на Іграх Нескорених.  Військовий здобув перше місце із забігу на 1500 метрів, пробігши дистанцію за 4 хвилини 50 секунд. Цього року учасники змагалися у 9 видах спорту: настільний теніс, легка атлетика (біг, стрибки в довжину і штовхання ядра), пауерліфтинг, веслування на тренажерах, стрільба з лука, велоспорт, плавання, баскетбол на візках та волейбол сидячи.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар