Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині чоловік незаконно зберігав зброю та реактивну протитанкову гранату 

На Вінниччині чоловік незаконно зберігав зброю та реактивну протитанкову гранату 
На Вінниччині чоловік незаконно зберігав зброю та реактивну протитанкову гранату  Новини України 03 трав 2023 в 14:25

Вінницькою обласною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням раніше неодноразово судимого жителя Могилів-Подільського району Вінницької області у вчиненні кримінальних правопорушень, зокрема носіння, зберігання, придбання, передача вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури, 29-річний чоловік незаконно придбав та зберігав у своєму будинку з метою збуту вогнепальну зброю та бойові припаси, зокрема дві ручні гранати, пістолет, 189 набоїв до стрілецької зброї, реактивну протитанкову гранату.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що на Одещині жінка прославляла в прямому етері в застосунку "Tik Tok" російську армію, і чекала "освободітелей" та зокрема путіна. Наразі фігурантці повідомили про підозру. Правоохоронці вилучили у неї мобільний телефон, за допомогою якого вона здійснювала протиправні дії.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар