Kolo.News.Ukraine.Region

Російська армія вдарила по адмінбудівлі в Дніпрі

Фото: ілюстративне
Важливо
Фото: ілюстративне Новини України 03 трав 2023 в 09:00

У ніч на 3 травня війська російської федерації вдарили дроном "Shahed-136" по адміністративній будівлі у Дніпрі. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, на місці виникла пожежа. Наразі вогонь загасили. На щастя, поранених та загиблих серед людей немає.

На місці наразі працюють рятувальники. Наслідки атаки уточнюють.

Також у Повітряному командуванні "Схід" повідомили, що українські військові знищили 11 іранських дронів-камікадзе "Shahed-136/131". Сім з них збили над Дніпропетровською областю, інші над Запорізькою.

Окрім цього, російська окупаційна армія за добу здійснила три ракетних, 39 авіаційних ударів та здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомили в пресслужбі Генерального штабу Збройних Сил України.

Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу противника, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один пункт управління, 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль противника.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар