Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти вночі атакували Одещину: вбили трьох людей і поранили 26 жителів області, з них – троє дітей

Уламки збитого безпілотники влучили у багатоповерховий будинок
ТОП Тема
Уламки збитого безпілотники влучили у багатоповерховий будинок Новини України 10 черв 2023 в 08:01

В ніч із 9 на 10 червня російські окупанти атакували Одеську область, застосувавши ударні дрони типу "Shahed-136/131. Усі повітряні цілі ворога знищили Сили протиповітряної оборони. Однак уламки одного із дронів потрапили у квартиру дев’ятиповерхового будинку. Почалася пожежа. Внаслідок влучання є троє загиблих, ще 26 людей отримали поранення, серед них – троє дітей. Про це повідомив у ранковому зверненні Олег Кіпер, начальник Одеської обласної державної адміністрації.

Олег Кіпер також зазначив, що ворог вночі атакував Білгоро-Дністровський район. Там вибуховою хвилею пошкодило житлові будинки, поранення отримали десять людей. За словами очільника області, на місці працюють усі відповідні служби. Керівник ОДА також нагадав жителям Одещини, що у час війни не всі події потрібно коментувати та виставляти на загальний огляд. Також Олег Кіпер висловив співчуття родинам і близьким загиблих жителів області.

 За інформацією прокуратура Одеської області, російські окупанти здійснили запуск ракет та  іранських дронів-камікадзе «Shahed-136/131». І влучили у один зі спальних районів Одеси. Внаслідок удару суттєвих руйнувань зазнали три багатоповерхівки, навчальний заклад, дитячий садок, а також автівки, які стояли поряд із будинками. Також у прокуратурі уточнили, що поранення отримали двоє дітей – віком 5 та 17 років. А через удар по Білгород-Дністровському району отримали ушкодження шість людей, двоє з яких діти віком 5 та 12 років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар