Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінницькій області викрили підпільний цех з виготовлення цигарок

Фото - Бюро економічної безпеки
Фото - Бюро економічної безпеки Новини України 15 черв 2023 в 14:25

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Чернівецькій області припинили незаконну діяльність цеху з виготовлення цигарок в Могилів-Подільському Вінницької області. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

У ході досудового розслідування встановили двох осіб, які на території недіючого промислового підприємства облаштували лінії з виготовлення та пакування цигарок. Фігуранти в минулому працювали на тютюновій фабриці, один з них за професією технолог. На тій же фабриці придбали списане обладнання, найняли трьох осіб та організували масштабне виробництво фальсифікованих цигарок під торговельними марками відомих в Україні брендів. Готову продукцію планували вивозити за кордон, з метою подальшого збуту.

Співробітники Бюро провели обшуки та вилучили обладнання для виготовлення й пакування цигарок без фільтра, станок для наклеювання марок акцизного податку, сировину для виготовлення тютюнових виробів, незареєстровану зброю та паспорт громадянина росії. Загальна вартість вилученого майна складає понад 2,6 млн грн.

Наразі слідчі дії тривають. Встановлюють повне коло причетних осіб до незаконної діяльності, а також інші факти незаконної діяльності.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар