Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти обстріляли Нікопольщину та поранили жінку

Ворог продовжує "воювати" із цивільною інфраструктурою
Ворог продовжує "воювати" із цивільною інфраструктурою Новини України 17 черв 2023 в 08:09

Російські окупанти вкотре обстріляли Нікопольщину, завдавши артилерійських ударів по Марганецькій громаді та місту Нікополь. Внаслідок обстрілу пошкоджені вісім приватних будинків, п’ять господарчих споруд та одне із комунальних підприємств. Поранення отримала жінка, яку у стані середньої тяжкості госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній державній адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, раніше росіяни обстріляли ракетами Кривий Ріг та влучили у два промислових підприємства. Поранення внаслідок цього обстрілу отримав чоловік віком 38 років. На підприємствах сталися пожежі, відбулося руйнування виробничих споруд, газопроводів. Були знищені автобус та шиномонтаж.

А на Вінниччині працівники СБУ затримали агента росіян, який готував повітряну атаку на місто Вінниця. 30-річний місцевий житель отримав таке завдання від російських кураторів на початку червня. Виконуючи «замовлення» окупантів, зрадник обходив вулиці Вінниці, знімав місця, де перебували або переміщувалися бійці Сил оборони. Намагався знайти місця, де воїни ЗСУ зосереджували важке озброєння та техніку. Також агент російських окупантів надав їм інформацію про об’єкти, по яким ворог готував удар, у якому планував застосувати безпілотники, крилаті та балістичні ракети.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар