Kolo.News.Ukraine.Region

Із Дніпра – на передові позиції оборони країни: захисникам України передали понад тридцять одиниць техніки

Підтримка Сил оборони - одне із найголовніших завдань, які ставить перед ОВА Президент
Підтримка Сил оборони - одне із найголовніших завдань, які ставить перед ОВА Президент Новини України 18 черв 2023 в 09:16

Дніпропетровщина вкотре підтримує українських воїнів, які на передових рубежах б’ються із російськими окупантами. Військовим вручили ключі від різноманітної техніки: у переліку – автомобілі, багі та квадроцикл. Також бійцям передали безпілотники. Загалом воїни отримали більше тридцяти одиниць техніки. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак після передачі техніки зазначив, що усе це допоможе українським воїнам влаштовувати пекло для російських окупантів. Він також додав, що серед представників Сил оборони, які отримають техніку – і штурмовики, і охоронці неба, і десантники, і розвідники, і морські піхотинці, і військові медики.

Надали техніку меценати благодійного  фонду. До початку повномасштабної війни фонд займався опікою дітей із інвалідністю та людей похилого віку. А зараз допомагає тимчасово переміщеним особам та підсилює фронт оборони України.
Керівник благодійного фонду на ім’я Василь. Він розповів, що представники фонду постійно підтримують контакти із підрозділами і виконують їхні запити.

Сергій Лисак також підкреслив, що Підтримка Сил оборони України – одне із головних завдань, які ставить Президент України Володимир Зеленський. І завдяки співпраці обласної військової адміністрації.

Раніше ми розповідали, що рятувальники із Дніпропетровщини допомагають евакуюватися жителям Херсонщини.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар