Kolo.News.Ukraine.Region

Із Вінниччини до Херсону направили техніку та працівників для ліквідації наслідків підтоплення

Продовжуємо допомагати своїм
ТОП Тема
Продовжуємо допомагати своїм Новини України 17 черв 2023 в 12:46

Одинадцять спеціалізованих машин відправили із Вінницької області на Херсонщину, щоб допомогти у ліквідації наслідків підтоплення. Серед спрямованої на допомогу Херсону техніки – фронтальні навантажувачі, самоскиди, вакуумно-підмітальна техніка. Про це повідомив начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій  Борзов.

Допомагати херсонцям вирушили також 28 працівників із громад Вінницької області. Крім цього, для Херсонської громади передадуть 20 єврокубів для питної води.

-        Завдання для всіх одне – розчищати та вивозити сміття, прибирати вулиці і приміщення, загалом - відновлювати нормальні умови для життя людей. Разом переможемо! – підкреслив Сергій Борзов.

Раніше ми розповідали про те, що Вінниччина відправила черговий вантаж до Херсонської області.

Тоді до постраждалого внаслідок підриву Каховської ГЕС регіону направили понад 40 тонн необхідних для херсонців речей і приладів. Серед них були – мобільна установка підготовки води, продукти харчування, питна вода, засоби гігієни, одяг та постільна білизна, матраци, ковдри, засоби дезінфекції, таблетки для очищення води тощо.

На запит Херсонської ОВА також надали мотопомпи, надувні човни, резинові чоботи, корм для тварини, газові обігрівачі.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар