Kolo.News.Ukraine.Region

"Полтаватеплоенерго" хоче придбати авто за майже 14 мільйонів гривень

"Полтаватеплоенерго" оголосило тендер на вантажний бортовий автомобіль з краном маніпулятором
"Полтаватеплоенерго" оголосило тендер на вантажний бортовий автомобіль з краном маніпулятором Новини України 19 черв 2023 в 19:23

Полтавське обласне комунальне підприємство "Полтаватеплоенерго" оголосило тендер на вантажний бортовий автомобіль з краном маніпулятором. Очікувана вартість автомобіля становить 13 мільйонів 800 тисяч гривень. Про це стало відомо на "Prozorro".

Обладнання хочуть придбати, як нове, та не раніше 2023 року виробництва. Також авто хочуть придбати без попереднього використання. Якість та комплектація товару — повинна відповідати нормам, стандартам, якісним показникам і технічним вимогам, встановленим чинними нормативними актами України.

Доставити бортовий автомобіль планують до 31 грудня 2023 року. Також подати тендерні пропозиції можна до 27 червня. А сам аукціон призначили 28 червня.

Нагадаємо, що вчора російські окупанти обстріляли Нікополь. Там обстрілом пошкодили два підприємства та житло мешканців області. Також влучили в одне з енергетичних, внаслідок чого без світла залишилися понад 2600 будинків. У ДСНС повідомляють, що внаслідок обстрілу пошкоджені дев’яти приватних будинків, сім споруд господарського призначення, автівка, кілька сонячних панелей, дві лінії електричних передач та газогін. На щастя, постраждалих та загиблих внаслідок обстрілу немає.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар