Kolo.News.Ukraine.Region

Учасники «Invictus Games» із Черкас вирушають на тренувальні збори

Учасники «Invictus Games» із Черкас вирушають на тренувальні збори
ТОП Тема
Учасники «Invictus Games» із Черкас вирушають на тренувальні збори Новини України 21 черв 2023 в 19:00

Двоє захисників із Черкас, які зазнали травм у російсько-українській війні, представлятимуть Україну під час Invictus Games. Це – Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш. Про це повідомили в Черкаській міській раді.

Уже завтра вони вирушають на перші навчально-тренувальні збори. Загалом їх відбудеться три. Перед від’їздом зі спортсменами зустрівся міський голова Анатолій Бондаренко та його заступниця Анастасія Чубіна. Вони подякували хлопцям за їхню відвагу та побажали їм вдалих виступів. Із собою передали прапор Черкас.

 – Для всіх нас вони – вже переможці. Перемогли, в першу чергу, себе, свій страх і біль. Вони не зупинились через отримані травми, а навпаки – знайшли в собі сили й далі демонструють світові незламний дух українських воїнів та нашого народу, – прокоментував Анатолій Бондаренко. – У кожного з них своя історія, але разом вони доводять: навіть бойова травма не здатна зламати сильного духу. Пишаюсь нашими героями. Слава захисникам України!

Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш пройшли відбірковий національний етап «Ігор Нескорених» серед 232 військових та ветеранів з різних регіонів України. Вони змагалися у 9 видах спорту: стрільбі з лука, легкій атлетиці, велосипедному спорті, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, настільному тенісі, волейболі сидячи, баскетболі на візках та плаванні.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар