Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині рятувальники привозять воду населенню, яке залишилося без водопостачання після підриву Каховської ГЕС

У зневоднених населених пунктах люди вишиковуються у чергу за водою.
У зневоднених населених пунктах люди вишиковуються у чергу за водою. Новини України 25 черв 2023 в 09:15

У Дніпропетровській області продовжують залишатися у складному становищі населені пункти у Нікопольському та Криворізькому районах. Внаслідок підриву російськими терористами Каховської ГЕС люди у цих населених пунктах залишилися практично без води. Підвозять її працівники рятувальних служб. Про це розповідають у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Технічну воду працівники Служби порятунку  привозять до зневоднених населених пунктів завдяки постійній співпраці із органами місцевого самоврядування. Щоб бодай технічну воду отримала якомога більша кількість людей, пункти підвозу та видачі води організовують одразу у кількох місцях. Окрім рятувальників, воду для людей везуть також громадські організації та працівники комунальних служб.

Нагадаємо, після підриву росіянами Каховської ГЕС із багатьох регіонів Українинаправилипрацівників та техніку на Херсонщину. Так, 22 червня чергова бригада робітників та шість одиниць техніки вирушила у Херсонську область із Вінниччини. На Херсонщині наразі вже працюють одинадцять одиниць спеціальної техніки та 28 вінницьких працівників.

Також раніше заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба розповів, що у Херсонській області вже працюють 200 працівників із комунальних підприємств із тринадцяти регіонів країни.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар