Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині рятувальники оперативно прибрали повалені дерева, які під час негоди впали на проїжджу частину

Рятувальники оперативно усунули переходи із автошляхів
Рятувальники оперативно усунули переходи із автошляхів Новини України 25 черв 2023 в 14:35

24-го червня на Вінниччині пройшли значні опади у вигляді дощу та зафіксували сильні пориви вітру. Внаслідок цього сталося падіння дерев, що значно ускладнило проїзд автошляхами області. Усунули наслідки негоди працівники ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Випадки падіння дерев сталися, зокрема, неподалік від села Виноградне у Мурованокуриловецькій територіальній громаді та у селі Широка Гребля, яке знаходиться у Хмільницькому районі. За викликом на місце події прибули бійці ДСНС, які розпиляли дерева за допомогою спеціального обладнання і прибрали із проїжджої частини гілки.

Раніше ми розповідали про нічну ракетну атаку по місту Дніпро, яка сталася вночі 24-го червня. Внаслідок цього удару з боку російських окупантів постраждали одинадцять людей та пошкоджені 25 житлових будинків. Сергій Орлов, заступник керівника Дніпропетровської ОВА розповів, що серед одинадцяти потерпілих троє – діти. Семеро дорослих та двоє дітлахів продовжують лікування у стаціонарі.

Цієї ж ночі на Кіровоградщині сили протиповітряної оборони збили ракети, які запустили російські окупанти. Внаслідок падіння уламків були пошкоджені автомобілі та будівлі. Пошкоджені будинки обстежить спеціальна комісія. Якщо буде потреба, то людям запропонують тимчасове житло.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар