Kolo.News.Ukraine.Region

Жителів Кропивницького прохають прибрати із вулиць міста автотранспорт: у міськраді назвали причину

Техніка комунальників працюватиме на вулицях міста, переважно, вночі.
Техніка комунальників працюватиме на вулицях міста, переважно, вночі. Новини України 25 черв 2023 в 11:58

Мешканців міста Кропивницький прохають забрати із вулиць приватні автомобілі. Це необхідно для того, щоб комунальна техніка могла прибрати місто після потужного дощу. Про це повідомили у Кіровоградській обласній державній адміністрації із посилання на Кропивницьку міську раду.

Жителям міста нагадують про те, що багато працівників комунальних служб із Кропивницького зараз допомагають мешканцям Херсонської області, які потерпають після наслідків підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Через це у самому Кропивницькому не вистачає працівників у комунальній галузі. Саме тому важку комунальну техніку для прибирання міста після дощу будуть використовувати вночі.

Комунальники прохають власників приватних автомобілів та працівників патрульної поліції максимально допомогти у безперебійній роботі техніки,  яка прибиратиме наноси та намули.

Нагадаємо, раніше працівники ДСНС із Кіровоградської області усували наслідки ракетного обстрілу з боку російських окупантів. В  ніч 24 червня ворог завдав чергового удару по території області. Сили протиповітряної оборони збили ворожі ракети, але уламки при падінні пошкодили автівки та будинки.

А на Дніпропетровщині окупанти вкотре обстріляли Марганецьку громаду у Нікопольському районі. По місцевій громаді завдали ударів із важкої артилерії та безпілотника. За попередньою інформацією, атака обійшлася без постраждалих та жертв.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар