Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині молодь презентувала представникам влади власні проекти

У дніпропетровської молоді – чимало цікавих ідей
У дніпропетровської молоді – чимало цікавих ідей Новини України 26 черв 2023 в 10:51

У Дніпропетровському обласному молодіжному центрі провели форум, під час якого обговорили масштабні плани, які виношують місцеві юнаки та дівчата. Вони, зокрема, планують відкрити медіацентр, організувати тренінги із гендерної рівності та провести велику культурно-спортивну зустріч. Про ініціативи молоді розповідають на сторінці Дніпропетровської ОВА.

Так, Ірина Грицай, заступник начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації під час зустрічі відзначила, що широке різноманіття молодіжних організацій у області є певним індикатором громадянського суспільства. Адже відбудовувати Україну будуть саме прогресивні та активні молоді люди.

На форум зібралися кілька десятків представників молоді із громадських організацій, учнівського та студентського самоврядування, молодіжних рад тощо.

Один із учасників, Дмитро Твердохліб, голова Правління ГО «Дуїт» у своєму виступі говорив про важливість комунікації між представниками громадськості та органів влади. Він також висловив сподівання, обласна військова адміністрація буде допомагати молоді у пошукові партнерів, отриманні матеріально-технічної бази, приміщення для проведення активностей, інформаційного супроводу тощо.

 Під час зустрічі обговорили також підготовку до Дня молоді, який будуть відзначати 12 серпня. Напередодні цього дня планують провести обласний молодіжний форум, а в день свята – організувати спортивно-культурний захід.

Нагадаємо, на Полтавщині починає діяти міжнародна гуманітарна організація.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар