Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині нагородили трьох військових орденами та медаллю

На Вінниччині нагородили трьох військових
На Вінниччині нагородили трьох військових Новини України 20 черв 2023 в 16:55

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації разом з керівником Вінницького об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України, полковником Романом Потерлевичем з військовослужбовцями, яких запросили на нагородження. Про це повідомили в пресслужбі Вінницької обласної військової адміністрації.

Згідно з Указом Президента України, за особисту мужність, самовіддане виконання військового обов’язку і вірність військовій присязі захисникам вручили найвищі державні нагороди:

Орден "За мужність" III ступеня:

  • старшому солдату Стецюку Богдану Юрійовичу;
  • солдату Лисому Артуру Юрійовичу.

Медаль "Захисник Вітчизни":

  • капітану медичної служби Богомолу Олегу Володимировичу.

Нагадаємо, що вінничанин вдавав з себе волонтера. Він з березня 2022 року створював собі імідж людини, яка допомагає армії: публікував звіти, збори, різну інформацію про потрібні речі військовим. Потім військові орієнтуючись на псевдопозитивний імідж чоловіка почали замовляти у нього обладнання, екіпірування тощо. Після отримання коштів "волонтер" переставав виходити на зв'язок з військовослужбовцями. Тепер шахраю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар