Kolo.News.Ukraine.Region

Російські війська обстріляли громади Дніпропетровщини

Наслідки російських обстрілів
Наслідки російських обстрілів Новини України 10 лип 2023 в 08:00

Російські війська напередодні ввечері та вночі 10 липня обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області з важкої артилерії. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак в своєму телеграм-каналі.

«Ворог вдарив по Нікопольщині з важкої артилерії. Ввечері поцілив по Марганецькій громаді. А вже після першої ночі – по Нікополю. Обійшлося без жертв. Яких збитків нанесли російські снаряди – ще уточнюється», – написав у соцмережі голова ОВА.

Внаслідок удару з важкої артилерії по Нікополю, місцеві вціліли. А от їхнє майно – пошкоджене.

Понівечені 4 приватні будинки та стільки ж господарських споруд. Побита й лінія електропередач.

Також Сергій Лисак повідомив, що в інших містах та районах Дніпропетровської області було тихо та без обстрілів.

За інформацією Генштабу, протягом минулої доби російські окупанти завдали 30 авіаційних ударів та здійснили 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 

Крім того, сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетного удару по Миколаєву. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Нагадаємо, 9 липня через російський обстріл міста Нікополь у Дніпропетровській області пошкоджені чотири приватних будинки та стільки ж господарських споруд. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Також через російські удари з важкої артилерії були пошкоджена лінія електропередач.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар