Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі провели форум для жінок, які представляють різні сфери підприємницької діяльності

Жінки із Дніпропетровщини із перших днів вторгнення допомагають усім, хто під час війни опинився у скруті.
ТОП Тема
Жінки із Дніпропетровщини із перших днів вторгнення допомагають усім, хто під час війни опинився у скруті. Новини України 11 лип 2023 в 17:54

У місті Дніпро провели бізнес-форум для жінок, який зібрав представниць різних сфер підприємницької діяльності області. Саме ці жінки із перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну зайнялися допомогою українській армії, підтримкою переселенців та, загалом, усіх людей, які через війну опинилися у скруті. Організували захід спільно Дніпропетровська обласна військова адміністрації та бізнес-об'єднання «Business Woman Club» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Про те, як пройшов форум, розповідають на сайті Дніпропетровської ОВА.

Під час форуму до присутніх звернувся Володимир Орлов, перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА. Він, зокрема, зазначив, що у важкий час війни жінки Дніпропетровщини дійсно стали надійним тилом. Чиновник подякував жінкам за те, що своєю незламністю надихають інших не здаватися та йти вперед – до Української Перемоги!

Під час форуму прозвучали виступи спікерів із різних тем, як офлайн, так і в режимі онлайн. Обговорювали участь жінок у підприємництві, політиці та міжнародній дипломатії.

Михайло Карпенко, представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Дніпропетровській області, наголосив, що саме жінки найкраще відчувають та розуміють проблеми вразливих категорій громадян. А ще, за його словами, українські жінки успішні в усьому – і у вихованні дітей, у побудові майбутнього країни, і у бізнесі, армії чи серед волонтерської спільноти.

Учасниці форуму підтвердили ці слова просто під час заходу – і передали безпілотник для однієї із бригад українських захисників.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині відкрився оновлений центр соціально-психологічної допомоги.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар