Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі російські окупанти обстріляли міста на Дніпропетровщині із важкої артилерії

Дніпропетровщина знову зазнала обстрілу із важкої артилерії
Дніпропетровщина знову зазнала обстрілу із важкої артилерії Новини України 11 лип 2023 в 08:01

В ніч на 11 липня російські окупаційні війська здійснили обстріл міст Дніпропетровської області за допомогою важкої артилерії.. По Нікополю та Марганецькій громаді ворог випустив півтора десятки артилерійських снарядів. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на Головне управлінні ДСНС України у Дніпропетровській  області.

У повідомленні йдеться про те, що обстріли  минулися без загиблих та постраждалих. Наслідки ворожих ударів – зясовують.

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, сьогодні вночі ворог атакував територію України із застосуванням іранських ударних безпілотників типу «Shahed». А впродовж минулої добі російські окупанти вдарили ракетою по інфраструктурному об’єктові у Миколаєві, 48 разів завдавали ударів за допомогою авіації та 60 разів обстріляли із застосуванням реактивних систем залпового вогню українські населенні пункти та позиції наших військ. Зруйнована цивільна інфраструктура, постраждали мирні люди.

Раніше у Вінниці висадили сакури в пам'ять про загиблих внаслідок ракетного обстрілу з боку російської федерації.

Нагадаємо, ворог вдарив по Вінниці 14-го липня 2022 року, використавши дві ракети типу «Калібр». Потужні вибухи знищили Будинок офіцерів на площі Перемоги, пошкодили близько півсотні автомобілів, повністю згорів медичний центр, який був розташований у будинку побуту «Ювілейний». Внаслідок ракетних ударів у Вінниці загинули 29 людей, 200 мешканців міста отримали поранення.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар