Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині водії вантажівок зможуть забронювати місце в черзі для перетину кордону

На Одещині водії вантажівок зможуть забронювати місце в черзі для перетину кордону
На Одещині водії вантажівок зможуть забронювати місце в черзі для перетину кордону Новини України 07 трав 2023 в 10:05

На Одещині водії вантажівок зможуть записатися в електронну чергу для перетину кордону в застосунку "Єчерга" або на сайті echerha.gov.ua. Послуга запрацює з 8 травня.

Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Зайняти місце в черзі водії зможуть у таких пунктах пропуску: "Рені – Джюрджюлешть" "Орлівка – Ісакча" "Старокозаче – Білгород-Дністровський" "Виноградівка – Вулкенєшть" "Ягодин – Дорогуськ" "Рава-Руська – Хребенне" "Краківець – Корчова" "Шегині – Медика" "Ужгород – Вишнє-Нємецьке" "Порубне – Сірет" "Тиса (Чоп) – Захонь" "Могилів-Подільський – Отач" "Устилуг – Зосин" Тимчасовий ПП "Нижанковичі – Мальховіце" "Дяково – Халмеу" "Мамалига – Крива".

Як забронювати місце

Заходимо на сайт: echerha.gov.ua
Натискаємо кнопку "Стати в чергу".
При першому користуванні сервісом натискаємо кнопку "Зареєструватись".
Вводимо адресу електронної пошти. Погоджуємося з Політикою конфіденційності та Правилами надання послуг. Натискаємо кнопку - за кілька секунд код підтвердження надходить на вказаний e-mail.

Вносимо чотири цифри коду у відповідну графу реєстрації. Вводимо номер телефону у форматі +(код країни) (код оператора) (номер абонента). Створюємо пароль для подальшого доступу до системи. Натискаємо клавішу "Зареєструватись". Тепер вам необхідно натиснути кнопку "Стати в чергу".
Обираємо міжнародний пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» і натискаємо кнопку "Продовжити".

У розділі "Дані водія" в графі "Громадянство" обираємо "Україна". У відповідні поля вносимо: ім’я, прізвище; серію та номер закордонного паспорта; адресу електроної пошти; номер телефона. Якщо стосовно вас була подана заявка на перетин кордону "18-60" в системі "ШЛЯХ", то номер тягача заповнюється автоматично. Вказуємо номер митної декларації (форма МД-2) або зазначаємо "Я без вантажу". Перевіряємо та підтверджуємо дані.

Продовжуємо роботу: якщо помилок немає, натискаємо кнопку "Стати в чергу". У разі необхідності ви можете продовжити на 2 години час стояння у черзі. Цю дію можна зробити ще тричі після прибуття до буферної зони та верифікації представником ДСБТ.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар