Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі за підтримки україно-американського благодійного фонду відкрили Центр психологічної підтримки

Центр надає безкоштовну психологічну допомогу жителям міста та регіону, які постраждали від війни
Центр надає безкоштовну психологічну допомогу жителям міста та регіону, які постраждали від війни Новини України 01 черв 2023 в 16:00

У місті Дніпро відкрили Центр психологічної підтримки «RAZOMз тобою». У цьому центрі мешканців Дніпропетровщини та переселенців консультують, а також допомагають подолати тривожність та стрес. Про це повідомили на сторінці Дніпропетровської ОВА у соціальній мережі Facebook.

Олексій Григорук, заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації, зазначив, що під час війни кожен українець відчуває хронічну втому, тривожність та моральне виснаження. За його словами, відкриття Центру зробить доступною підтримку для тих, хто її потребує.

До повноцінного запуску Центр півроку працював у тестовому режиму. За цей проміжок часу фахівці Центру надали понад півсотні консультацій із військовими, переселенцями, дітьми. Оскільки результати були хорошими, Центр запустили «на повну» - пояснила Наталія Гармаш, директорка обласного центру громадського здоровя.

Сьогодні у команді Центру працюють шість спеціалістів. Вони проводять консультації як очно, так і онлайн. Проводять групові заняття, використовують у роботі сучасну методику арт-терапії.

Відкрили Центр психологічної підтримки за сприяння україно-американського фонду під назвою «Разом для України».

Подібні центри вже відкрили у Хмельницькому, Львові та Івано-Франківську, незабаром планують відкриття у Бучі.

Центр, який відкрився у Дніпрі, надає безкоштовну психологічну допомогу жителям міста та регіону, які постраждали від війни та загалом усім, хто цього потребує. Для отримання допомоги потрібно попередньо зробити запис за номером телефону: (063)661-13-00.

Нагадаємо, раніше під час обстрілу Дніпропетровщини отримала поранення 8-річна дитина.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар