Kolo.News.Ukraine.Region

Били із важкої артилерії та застосували дрон – російські окупанти продовжують тероризувати громади на Дніпропетровщині

Нікопольська громада знову опинилася під обстрілом
Нікопольська громада знову опинилася під обстрілом Новини України 12 лип 2023 в 08:36

Російська окупаційна армія продовжує завдавати ударів по території Дніпропетровської області. Так, від учорашнього вечора ворог шість разів обстріляв Нікопольську громаду. При цьому використовував дрон та важку артилерії. Були влучання і у Марганецькій громаді. Загиблих та постраждалих внаслідок обстрілів немає – повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Раніше ми повідомляли, що 8 липня окупанти запустили ударні безпілотники по сільському підприємству у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки сталися дві пожежі, полум’я розповсюдилося на 360 квадратних метрів. Пошкоджені обладнання та автомобілі, знищені кілька складських приміщень. Від удару отримав ушкодження середньої тяжкості 26-річний чоловік. Його госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, працівники із Полтавської області допомагають відбудовувати село Правдине на Херсонщині, яке постраждало під час російської окупації. Після захоплення села армія ворога знищила у селі школу та пошкодила більше 400 будівель. Зараз на семи об’єктах у Правдиному вже працюють чотири бригади полтавців. Відбудову Херсонщини проводять в рамках національної ініціативи «Пліч-о-пліч». Участь у ній беруть п’ятнадцяти тилових областей України, які направляють фінансування та працівників для відновлення пошкоджених населених пунктів Херсонщини.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар