Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині чоловік розбещував дитину по відеозв’язку

Фото - ілюстративне
Фото - ілюстративне Новини України 13 лип 2023 в 17:19

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактами розбещення дитини та одержання доступу до дитячої порнографії, її зберігання без мети збуту. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За інформацією розслідування, обвинувачений, працював у магазині мобільного зв’язку, продав малолітньому хлопчику стартовий пакет та налаштував програму для відеозв’язку на смартфоні дитини.

Отримавши таким чином номер дитини, чоловік написав дитині через один з месенджерів та надіслав посилання на відеовиклик.

Користуючись цим, фігурант запропонував хлопчику вийти на відеозв’язок оголеним, тим самим здійснював свідоме розбещення малолітнього.

Правоохоронці під час обшуку у чоловіка за його місцем проживання виявили файли дитячої порнографії на його персональному комп’ютері.

Нагадаємо, що ексдепутат на Одещині присвоїв собі землю на суму 15 мільйонів гривень. Чоловік за допомогою підробки документів створив механізм для крадіжки землі. Він підготував фальшиві документи про нібито рішення двох сільрад щодо передачі у приватну власність 15 земельних ділянок біля морської акваторії.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар