Kolo.News.Ukraine.Region

росіяни атакували Одещину дронами – постраждало семеро людей

росіяни атакували Одещину дронами – постраждало семеро людей
росіяни атакували Одещину дронами – постраждало семеро людей Новини України 24 лип 2023 в 11:00

У ніч проти понеділка, 24 липня, в Одеській області пролунало кілька вибухів під час повітряної тривоги. Російські терористи вчергове атакували цієї ночі Одеську область.

На цей раз під прицілом портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами «Shahed-136». Три дрони знищили наші сили ППО. Про це розповів голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Руйнувань зазнали складські приміщення із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження інших видів вантажів. В одному із виробничих приміщень сталася пожежа, яку оперативно загасили.

Зараз там працюють рятувальники, поліцейські та представники інших служб.

Правоохоронці проводять огляд місця події, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази, забезпечують правопорядок.

Внаслідок нічної атаки дронами по портовій інфраструктурі Одеської області постраждали семеро людей.

Двом постраждалим надана медична допомога на місці, до лікарні госпіталізовано п’ять осіб.

Один з них у важкому стані, у реанімації. Його стан вдалося стабілізувати. Тепер лікарі готуються перевести його до високоспеціалізованого медичного закладу. Ще один постраждалий  у стані середньої ступені тяжкості.

Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Їм надали всю необхідну медичну допомогу та направили на амбулаторне лікування, госпіталізації не потребують.

Читайте також: Російська армія вдарила по Мирівській громаді Дніпропетровської області

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар