Kolo.News.Ukraine.Region

У селі на Кіровоградщині відкрили музей трипільської культури

Відвідати музей можна щодня із 10.00 до 18.00
Відвідати музей можна щодня із 10.00 до 18.00 Новини України 02 черв 2023 в 14:30

У селі Шепилове Голованівської громади Кіровоградської області відкрили музей трипільської культури. Про це повідомили на сторінці Кіровоградської ОВА у соціальній мережі Facebook із посиланням на Голованівську селищну раду. У коментарях до новини користувачі пишуть, що музей може приєднатися до агротуристичного кластеру «Шляхами Трипільської Праматері»

У музейно-освітньому комплексі «Музей від Трипілля до сьогодення» відвідувачі зможуть ознайомитися з різними експозиціями:

-          Музеєм побутової культури;

-          Музеєм сучасного мистецтва;

-          Музеєм Трипільської цивілізації та Велесової книги.

Відвідати заклад всі охочі можуть щодня із 10.00 до 18.00 за адресою: село Шепилове, провулок Шевченка, будинок 1. У музеї оголосили День відкритих дверей, який триватиме до 30 червня.

Раніше ми розповідали, що навесні 2023 року Одеська кіностудія відновила благодійні кінопокази. У 2022-му році фільми не демонстрували через повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Цього року організатори пообіцяли, що глядачі побачать іще більше фільмів – до стрічок із кіно фонду Одеської кіностудії долучать стрічки із Національної кіностудії художніх фільмів імені Довженка.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар