Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі ворог вдарив ракетами по 12-поверховому житловому будинку та будівлі СБУ (ФОТО, ВІДЕО)

Наслідки ударів усувають працівники ДСНС
ТОП ТемаВажливо
Наслідки ударів усувають працівники ДСНС Новини України 28 лип 2023 в 20:40

Увечері 28-го липня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Дніпро. Внаслідок обстрілу був пошкоджений 12-поверховий житловий будинок. Також сталася пожежа у адміністративній будівлі, її ліквідували рятувальники. Про це повідомили у ГУ ДСНС України.

Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у Дніпрі ворог влучив у будівлю СБУ та багатоповерхівку.

-        Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор. Оперативно провів розмови з СБУ, МВС, ДСНС, керівником ОВА. Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі. Зробимо все, щоб притягнути Росію до повного покарання за агресію й терор проти наших людей. Ця сволота відповідатиме. Зробимо все заради справедливості, - написав президент.

На сторінці Володимира Зеленського розмістили відео із наслідками влучань.


Керівник ДСНС Сергій Крук повідомив, що відомо про дев’ятьох постраждалих внаслідок ракетного удару, з них – двоє дітей. На місці влучання працюють рятувальники, психологи ДСНС та інші служби.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар