Kolo.News.Ukraine.Region

У Кривому Розі затримали двох осіб, які підтримували армію росії

У Кривому Розі судитимуть двох колаборантів
У Кривому Розі судитимуть двох колаборантів Новини України 29 лип 2023 в 14:00

Двом жителям міста Кривий Ріг, що в Дніпропетровській області, повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, проросійськи налаштовані двоє мешканців Кривого Рогу в забороненій соціальній мережі неодноразово розміщували коментарі під публікаціями проросійських груп, в яких вони закликами до підтримки окупаційної адміністрації держави-агресора та схвалювали військових російської федерації.

Служба безпеки України провела обшуки у двох фігурантів за місцями їхнього проживання. Правоохоронці вилучили мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Висновок судової лінгвістичної експертизи підтвердив наявність в опублікованих ними матеріалах публічних закликів до підтримки рішень та дій держави-агресора, збройних формувань.

Нагадаємо, що працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру керівництву та співробітникам Державної податкової служби в Полтавській області. Завдяки махінаціям податківців до державного бюджету України не сплатили податків на майже 1,3 мільйона гривень.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар