Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині судитимуть злочинну групу, яка ошукала людей на майже мільйон гривень

У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які в Інтернеті займалися шахрайством
У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які в Інтернеті займалися шахрайством Новини України 07 серп 2023 в 14:20

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактом шахрайства. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури. Жителі міста Кам'янське на Інтернет-майданчиках розміщували оголошення про продаж комп’ютерної, побутової техніки та генераторів за найбільш пр

ивабливою ціною. Покупці здійснювали передоплату за товар на банківські картки шахраїв, однак не отримували його, а зв'язок з ними закінчувався.

Таким чином злочинна група ошукала понад 60 людей з різних областей України. А сума збитків становить майже мільйон гривень.

Правоохоронці провели понад 10 обшуків за місцями проживання учасників групи та вилучили банківські карти, телефони, сім-картки, грошові кошти, чорнові записи.

Наразі зловмисники перебувають під вартою. Також на їх нерухоме майно наклали арешт.

Нагадаємо, що на п'ять років посадили митрополита Вінницької єпархії УПЦ МП. Чоловік підтримував війну в Україні, та закликав до зміни меж держкордону нашої країни. Митрополит поширював серед вірян пропагандистські листівки, де закликав до захоплення влади та зміни меж державного кордону України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар