Kolo.News.Ukraine.Region

Мешканці Дніпра під час суботника прибрали територію скверу на проспекті Мануйлівському

Мешканці Дніпра під час суботника прибрали територію скверу на проспекті Мануйлівському
Мешканці Дніпра під час суботника прибрали територію скверу на проспекті Мануйлівському Новини України 14 трав 2023 в 10:00

Дніпряни активно долучаються до загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий, аби навести лад на територіях своїх районів та житломасивів. Про це повідомили в пресслужбі Дніпровської міської ради.

Цього разу на суботник згуртувалися і мешканці Амур-Нидньодніпровського району, аби прибрати сквер на проспекті Мануйлівському.

«Продовжуємо в районі  організовувати суботники в рамках загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий. Цього разу мешканці теж згуртувалися на чергову таку толоку. Приємно відзначити, що і внутрішньо переміщені родини, які тут проживають, теж вийшли на прибирання. Місцеві у цьому сквері часто відпочивають, особливо з дітками. Тому усі гуртом і навели тут порядок», — зазначив голова адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Руслан Вишневецький.

Водночас голова ради ветеранів Амур-Нижньодніпровського району Анатолий Бондар додав: «У цьому сквері низка пам'ятників, зокрема й підпільникам району, які у 1941 році тут його обороняли, а також воїнам-афганцям. Тому теж долучилися до прибирання біля цих пам?ятних місць у сквері. Загалом чим більше людей будуть приєднуватися до суботників, тим дисциплінованішими ми всі будемо — не смітитимемо. Дуже добре, що міська влада, районна адміністрація приділяють увагу проведенню суботників, аби наші парки, сквери, прилеглі території були чистими».

Нагадаємо, понад три десятки сосен висадили представники однієї з IT-компаній на Монастирському острові в рамках акції #Дніпро_квітучий. Усе більше дніпрян долучаються до загальноміської акції #Дніпро_квітучий. Часто роблять це колективами. Одна з великих місцевих IT-компаній суботнього ранку висадила на Монастирському острові 35 кримських сосен.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар