Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі повідомили про замінування понад 200 об’єктів

У Дніпрі повідомили про замінування понад 200 об’єктів
У Дніпрі повідомили про замінування понад 200 об’єктів Новини України 14 трав 2023 в 11:00

14  травня до кол-центру Служби безпеки України у Дніпрі двічі надходили повідомлення про замінування. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної поліції.

В одному випадку йшлося про замінування будівлі Служби безпеки України, аеропорту та лікарень. 

Загалом, правоохоронцями було обстежено 40 об’єктів: 38 лікарень, аеропорт та будівля СБУ.

В іншому випадку було повідомлено про замінування  cyдів, шкіл, дитячих садочків, вагонів метро та будівлі обласної державної адміністрації.

Загалом за повідомленнями було обстежено 176 об’єктів:  15 будівель суду, 154 заклади освіти, будівля обласної державної адміністрації та  6 станцій метро.

В обох випадках інформація про замінування не підтвердилася, будь-яких вибухових та небезпечних для життя чи здоров’я пристроїв, вибухових речовин або конструктивно схожих на них предметів  виявлено не було.  Як зазначає Дніпровська міська рада, сили ДСНС не були залучені.

В поліції наголошують, що за законом за неправдиве повідомлення про мінування передбачається покарання у вигляді від чотирьох до восьми років позбавлення  волі.

Нагадаємо, агресор учора накрив вогнем з важкої артилерії Нікополь. Постраждав 57-річний місцевий мешканець. Під час обстрілу чоловік знаходився у своїй автівці. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. За життя постраждалого борються лікарі. Нині він у реанімації. Стан важкий. У чоловіка мінно-вибухова та відкрита черепно-мозкова травми.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар