Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі у 43-річного павлоградця в машині виявили арсенал боєприпасів

У Дніпрі у 43-річного павлоградця в машині виявили арсенал боєприпасів
У Дніпрі у 43-річного павлоградця в машині виявили арсенал боєприпасів Новини України 13 трав 2023 в 11:00

Поліція Дніпра вилучила у 43-річного чоловіка арсенал боєприпасів. Мешканець Павлограда зберігав у своїй машині реактивну протитанкову гранату, 2 корупси «РГД-5», 4 корпуси гранати «Ф-1» та запали «УЗРГМ-2». Про це повідомило Головне управління національної поліції у Дніпропетровській області.

12 травня працівники Дніпровського районного управління поліції провели санкціонований судом обшук в автомобілі 43-річного жителя Павлограду. Під час обшуку правоохоронці вилучили з автомобіля боєприпаси та направили їх на експертне дослідження. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють походження вилучених боєприпасів.

12 травня слідчі районного управління повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Нагадаємо, працівники ДБР повідомили про підозру у груповому зґвалтуванні сімнадцятирічної дівчини двом правоохоронцям та їх співучаснику. Про це повідомили  в пресслужбі ДБР. За попередньою інформацією, троє чоловіків розпивали алкогольні напої на квартирі одного з них у Черкасах. У процесі «відпочинку» до них приєдналася їх знайома дівчина. Вони вживали алкоголь та потім із застуванням фізичної сили зґвалтували дівчину.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар