Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі викрили офіцера поліції, який займався сутенерством та «кришував» заклади розпусти

У салони на «роботу» запрошували дівчат віком від 18 до 25 років
ТОП ТемаВажливо
У салони на «роботу» запрошували дівчат віком від 18 до 25 років Новини України 13 серп 2023 в 16:30

У Одесі викрили злочинну організацію у кількості сім осіб, яка організувала у місті мережу закладів розпусти. Слідство встановило, що очолював нелегальний «бізнес» дільничний офіцер із сектору превенції одного із районних управлінь поліції. Разом із шістьма спільниками він створив у місті розгалужену мережу салонів надання інтимних послуг. За годину «роботи» клієнти платили дівчатам від 2500 гривень за годину. Правоохоронцю та його спільниками повідомили про підозру за ч. 3 ст. 303, ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляють у прокуратурі Одеської області

У ході слідства встановили, що поліцейський разом із спільниками винаймали квартири у центральних районах Одеси. Облаштовували там місця для надання інтимних послуг. Запрошували до них дівчат віком від 18 до 25 років. Клієнти салонів могли обрати дівчину заздалегідь – їм надсилали фото «працівниць» у білизні.

Раніше ми розповідали, що прокуратура Вінницької області подала до суду обвинувальний акт стосовно проросійського блогера Анатолія Шарія та колишнього керівника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Колишній очільник ГУНП у Вінницькій області у 2018 році в тимчасово окупованому росією Криму погодився на конфіденційну співпрацю зі співробітником департаменту оперативної інформації федеральної служби безпеки рф. Також до протиправної діяльності чоловік залучив керівника забороненої проросійської партії “Партія Шарія”, а також відомого блогера, який наразі проживає в Іспанії Анатолія Шарія.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар