Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині двоє поліціянтів силою вивезли чоловіка в ліс та били його

ДБР розслідує факт побиття місцевого жителя в лісі правоохоронцясм
ДБР розслідує факт побиття місцевого жителя в лісі правоохоронцясм Новини України 14 серп 2023 в 11:00

Працівники Державного бюро розслідувань затримали двох правоохоронців Черкаської області Золотоніського районного відділу Національної поліції, які били зв'язану людину в лісі. Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

За інформацією слідства, правоохоронці вирішили якнайшвидше розкрити злочин щодо крадіжки майна. Відпрацьовуючи свої версії, вони незаконно затримали мешканця області та почали його "допитувати" у лісі.

Поліціянти силою посадили місцевого жителя в службову машину, одягнули на голову поліетиленовий пакет та відвезли в ліс. Потім начепили кайдани на руки чоловіка та почали його лупцювати. Також вони зробили декілька пострілів біля голови потерпілого.

Попередньо відомо, що чоловік, над яким знущалися, взагалі не мав відношення до крадіжки, яку "розслідували" правоохоронці.

Обох фігурантів затримали. Також їм повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень групою осіб (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України). Їм загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Окрім цього, правоохоронцям обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з заставою 200 тисяч гривень для кожного.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар