Kolo.News.Ukraine.Region

Уночі росіяни атакували Одесу ракетами та ударними дронами

Уночі росіяни атакували Одещину
Важливо
Уночі росіяни атакували Одещину Новини України 14 серп 2023 в 10:00

14 серпня уночі російська окупаційна армія запустила ракети "Калібр" з акваторії Чорного моря, та іранські дрони-камікадзе "Shahed 136/131" з південно-східного напрямку. Про це повідомили в пресслужбі Повітряних Сил Збройних Сил України.

У Одеській міській раді розповіли, що за ніч російські війська тричі атакували Одещину. Усі ракети та дрони, що були випущені, летіли на Одеську область.

Загалом росіяни випустили 15 ударних безпілотників "Shahed 136/131" та вісім крилатих ракет "Калібр". Усі цілі збили сили протиповітряної оборони України. Вони застосували для збиття зенітні керовані ракети та стрілецьку зброю підрозділів безпосереднього прикриття.

Через удар спалахнули декілька пожеж. У житлових будинках повибивало вікна та пошкодило фасади.

За інформацією очільника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, уламки збитих крилатих ракет "Калібр" та іранських дронів-камікадзе впали на гуртожиток одного з навчальних закладів, житловий будинок та супермаркет "Fozzy". Троє працівників супермаркету отримали поранення, двох з них госпіталізували, але наразі вони вже лікуються вдома.

Також зафіксували більше ніж 200 пошкоджених будинків. На місці працюють оперативні служби.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар