Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині судитимуть чоловіків, які здійснили збройний грабіж

На Вінниччині судитимуть чоловіків, які здійснили збройний грабіж
На Вінниччині судитимуть чоловіків, які здійснили збройний грабіж Новини України 15 серп 2023 в 13:42

У Вінницькій області в обласній прокуратурі здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою трьох мешканців Київщини, які здійснили розбійний напад та заволоділи грошовими коштами підприємства на Вінниччині. Про це повідомили в пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

За інформацією слідства, 7 серпня 2023 року, чоловіки приїхали до Теплицької територіальної громади Вінницької області, погрожуючи пістолетом скоїли розбійний напад на охоронника сільськогосподарського підприємства та заволоділи грошовими коштами в сумі майже 250 тис. грн.

Наразі фігурантам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Також чоловікам обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Також зараз проводять слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочинів. У разі визнання судом провини підозрюваних у скоєнні злочинів, чоловікам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар