Kolo.News.Ukraine.Region

У Черкаській області 12 тисяч людей залишилися без води через російський обстріл

У місті на Черкащині ліквідовують наслідки російського ракетного удару
У місті на Черкащині ліквідовують наслідки російського ракетного удару Новини України 15 серп 2023 в 17:30

У місті Сміла у Черкаській області ліквідують наслідки російського ракетного удару 15 серпня. Про це повідомив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець

Дві російські ракети  поцілили по територіях абсолютно цивільних, мирних об’єктів: підприємства з виробництва кераміки та медичні заклади.

Росіяни вкотре накоїли лиха в мирному українському місті, тільки дивом ніхто не постраждав. Однак пошкоджено будівлі, зокрема вибуховою хвилею вибиті вікна, осколками понівечено дахи – обраховуємо всі збитки. Також уражено мережі водопостачання і теплопостачання. Без води наразі 12 тисяч жителів, – наголосив начальник обласної військової адміністрації.

Наразі очільник Черкащини Ігор Табурець повідомляє, що ключове завдання – це відновлення подання води на місто. Ремонтні роботи орієнтовно триватимуть чотири-п'ять діб.

Прошу жителів слідкувати за повідомленнями міської влади: де подання води відбуватиметься за графіком, де і коли – буде підвезення. Для постраждалого медзакладу разом із Державною службою з надзвичайних ситуацій в області ми це питання закрили, – зауважив начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар