Kolo.News.Ukraine.Region

В ОК "Південь" розповіли, чому росіяни атакували Одещину

В ОК "Південь" розповіли, чому росіяни атакували Одещину
В ОК "Південь" розповіли, чому росіяни атакували Одещину Новини України 14 серп 2023 в 21:30

14 серпня речниця Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк розповіла в прямому етері телемарафону "Єдині Новини" чому російська армія атакувала Одеську область ракетами та іранськими дронами-камікадзе.

Наталія Гуменюк зазначає, що вочевидь дрони-камікадзе були націлені на портову інфраструктуру Одеської області. Однак сили протиповітряної оборони зірвали плани російської окупаційної армії, та збили усі ворожі цілі в повітрі.

"Не розв'язано питання зі зерновою угодою. Ворог продовжує мститися за ці нерозв'язані питання та за те, що Україна не пристає на його умови. Він продовжує тиск на портову інфраструктуру та ті області, які можуть бути, за його прогнозами, більш вразливими в цьому сенсі. Зокрема, Одеська область як приморський, портовий регіон – під загрозою", – розповіла речниця ОК "Південь".

Нагадаємо, що російська армія атакувала Одеську область крилатими ракетами "Калібр" та ударними дронами-камікадзе "Shahed 136/131". Усі ракети та дрони, що були випущені, летіли на Одеську область. Загалом росіяни випустили 15 ударних безпілотників "Shahed 136/131" та вісім крилатих ракет "Калібр". Уламки збитих крилатих ракет та іранських дронів-камікадзе впали на гуртожиток одного з навчальних закладів, житловий будинок та супермаркет "Fozzy".

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар