Kolo.News.Ukraine.Region

Пояснили, чому у Чорноморську на Одещині заборона на відвідування пляжів збережеться

У Чорноморську на Одещині заборона на відвідування пляжів збережеться
У Чорноморську на Одещині заборона на відвідування пляжів збережеться Новини України 24 трав 2023 в 10:30

У місті Чорноморськ на Одещині у цьому сезоні збережеться заборона відвідувати пляжі: через відсутність хвилеломів там не можуть встановити сітки для купання.

Про це 24 травня у своєму зверненні розповів мер міста Василь Гуляєв.

За його словами, в Одесі організація зон для купання розглядається тому, що у прибережних зонах там, на відміну від Чорноморська, є хвилеломи. Однак місцева влада звертається до військових аби створити безпечні умови для відпочину.

"Навіть у мирний час, коли ми відкривали наш пляж, звісно, робили обстеження водолази. Як його сьогодні зробити. Є дуже багацько питань. Може завжди якусь міну пригнати, треба ставити сітки. Хвилеломів немає. Сітки поставити неможливо. Безпека - це перше, що має бути", — зазначив мер.

Однак місцеві ЗМІ зазначають, що заборона на купання та таблички "Обережно міни!" зупиняють не всіх. Є поодинокі люди, які приходять на необладнані пляжі позасмагати.

Центральні ж пляжі Одеси обладнали спеціальними сітками, які мають захищати від мін та небезпечних предметів. Також на місці знаходяться рятувальники. Чи відкриють пляжі для відвідування та купання - повідомлять згодом.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар