Kolo.News.Ukraine.Region

Вимагала хабар з волонтерів: у Дніпрі затримали зуступницю міського голови

Вимагала хабар з волонтерів: у Дніпрі затримали зуступницю міського голови
Вимагала хабар з волонтерів: у Дніпрі затримали зуступницю міського голови Новини України 30 трав 2023 в 13:00

Заступницю міського голови Дніпра, начальницю управління затримали оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області, слідчі відділу поліції №5 під час отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі 12 000 гривень. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Дніпропетровської області.

Загалом за укладання договору оренди приміщення для створення в ньому волонтерського пункту затримана посадовця вимагала від благодійника 20 000 гривень неправомірної вигоди. Представники благодійного фонду планували організувати в пункті видачу гуманітарної допомоги для переселенців.

За фактом вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди поліцейські повідомили жінці про підозру (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення 170 тис. грн застави.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Правобережна окружна прокуратура м. Дніпра.

Нагадаємо, працівники ДБР повідомили про підозру у груповому зґвалтуванні сімнадцятирічної дівчини двом правоохоронцям та їх співучаснику. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

За попередньою інформацією, троє чоловіків розпивали алкогольні напої на квартирі одного з них у Черкасах. У процесі «відпочинку» до них приєдналася їх знайома дівчина. Вони вживали алкоголь та потім із застуванням фізичної сили зґвалтували дівчину.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар