Kolo.News.Ukraine.Region

Онлайн-бронь місця на кладовищах Дніпра: скільки коштує та як працює послуга

Онлайн-бронь місця на кладовищах Дніпра: скільки коштує та як працює послуга
Вибір редакції
Онлайн-бронь місця на кладовищах Дніпра: скільки коштує та як працює послуга Новини України 19 серп 2023 в 14:54

У Дніпрі запрацювала система електронного бронювання місця для поховання. Впровадити такий сервіс профільному департаменту доручив міський голова Борис Філатов аби виключити корупційну складову.

Про це повідомляють у пресслужбі міськради Дніпра. Також роз’яснили, як працює електронна послуга бронювання місця для поховання, та скільки вона коштує.

«Дніпро – єдине місто в Україні де запущена така послуга. Скористатися сервісом можна, як онлайн на сайті (https://ritual.dniprorada.gov.ua), так і завітавши до ЦНАП або управлінь соціального захисту населення міста. Департамент інформаційних технологій провів навчання з усіма співробітниками ЦНАП та управлінь соціального захисту, які працюють із системою. Вони отримали інструкції та підключені до чату інформаційної підтримки, який цілодобово може надавати консультації з приводу роботи цієї системи. Під час чергування я переконався, що система працює справно», - зазначив Андрій Пригожин, директор департаменту інформаційних технологій ДМР.

Сума бронювання місця для поховання - 2605,10 грн. Після підтвердження оплати та отримання квитанції необхідно звернутися до КП «Ритуальні послуги» та укласти договір.

З собою необхідно мати паспорт замовника поховання, довідку про причину смерті та свідоцтво про смерть.

На сьогодні бронювання доступно на кладовищі по вул. Мукачівській та вул. Богуна.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар