Kolo.News.Ukraine.Region

Вранці ворог обстріляв один з районів на Дніпропетровщині

Вранці ворог обстріляв один з районів на Дніпропетровщині
Важливо
Вранці ворог обстріляв один з районів на Дніпропетровщині Новини України 19 серп 2023 в 07:52

Ніч на суботу, 19 серпня, на Дніпропетровщині минула без ворожих обстрілів. Вже вранці ворог спрямував важку артилерію на Нікопольщину.

Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. В Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, за ніч надзвичайних подій не зафіксовано.

За словами Сергія Лисака, зранку війська агресора обстріляли Марганецьку громаду на Нікопольщині. Постраждалих немає. Вся інформація уточнюється.

Нагадаємо, що вчора під ворожим вогнем був Нікополь. Протягом дня вороги випустили по місту з десяток снарядів. Загиблих та постраждалих немає.

У Генштабі ЗСУ зазначають, сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні застосувавши іранські ударні дрони “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Протягом минулої доби ворог завдав 3 ракетних та 41 авіаційний удар, здійснив 74 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар