Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині під час обстрілу Нікополя отримала осколкове поранення 74-річна жінка

У місті пошкоджені п’ять приватних будинків, господарські споруди та лінії електропередач.
Важливо
У місті пошкоджені п’ять приватних будинків, господарські споруди та лінії електропередач. Новини України 20 серп 2023 в 08:00

Увечері 19-го серпня російські окупанти обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині із важкої артилерії. Внаслідок обстрілу отримала осколкове поранення 74-річна мешканка міста. У стані середньої тяжкості її госпіталізували до медичного закладу. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Під час ворожого обстрілу, який стався увечері, були пошкоджені п’ять приватних будинків, чотири господарські споруди та дві лінії електропередач.

За повідомленням, ніч у області минула тихо.

Нагадаємо, учора у Нікополі під час обстрілу з боку російських окупантів отримала поранення 82-річна місцева жителька. Її стан – задовільний. Під час обстрілу пошкоджені газогін, дві господарські споруди та три приватні будинки.

Ми також повідомляли, що 26-го червня російські окупанти обстріляли Нікополь і вбили двох людей та поранили ще одного мешканця Дніпропетровщини. У поліції області повідомили, що внаслідок артилерійського удару на своїх робочих місцях загинули  жінка та чоловік. Ще один чоловік, віком 49 років,  отримав осколкові поранення. Медики надали йому необхідну допомогу. На території підприємства пошкоджені будівлі, розбиті стіни, дах, фасади, побиті вікна


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар