Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти обстріляли Нікополь на Дніпропетровщини: вбили двох людей та поранили одного чоловіка

Поліція задокументувала черговий злочин російських окупантів.
Поліція задокументувала черговий злочин російських окупантів. Новини України 26 черв 2023 в 17:00

Вдень 26-го червня, близько 15-ї, російські окупанти обстріляли із важкої артилерії приватне підприємство у місті Нікополь на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей, ще одна особа зазнала поранень. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

У поліції розповіли подробиці чергового жахливого злочину росіян. Внаслідок артилерійського удару на своїх робочих місцях загинули  жінка та чоловік. Ще один чоловік, віком 49 років,  отримав осколкові поранення. Медики надали йому необхідну допомогу. На території підприємства пошкоджені будівлі, розбиті стіни, дах, фасади, побиті вікна. У поліції за фактом злочину відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 438 Кримінального кодексу України  «Порушення законів і звичаїв війни, що поєднані з умисним вбивством». На місцях артилерійських ударів працівники поліції збирають необхідні речові докази.

Раніше під час нічної атаки Кропивницького уламки ракет пошкодили будинки. Голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович повідомив, що ракети російських окупантів, якими атакували область, збили сили протиповітряної оборони. Внаслідок падіння уламків були пошкоджені автомобілі та кілька домоволодінь. Ця атака ворога минула без травмованих та постраждалих.

Також вночі у Полтаві та області чули вибухиНачальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін уточнив, що по території області не було «прильотів», а звуки вибухів жителі могли чути із сусіднього регіону.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар