Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни протягом доби тричі обстріляли Нікополь, – ОВА

Росіяни протягом доби тричі обстріляли Нікопольський район
Росіяни протягом доби тричі обстріляли Нікопольський район Новини України 15 серп 2023 в 19:30

Протягом 15 серпня російська окупаційна армія тричі обстрілювала Нікопольський район і Марганецьку громаду. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Російські війська накривали Дніпропетровщину з важкої артилерії. Загалом десять снарядів прилетіли по Нікопольському району та Марганецькій громаді.

На щастя, загиблих та поранених немає. Є тільки руйнування у вигляді господарської споруди.

Також працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області уточнюють наслідки російських обстрілів.

Нагадаємо, що 15 серпня росіяни вже били по Дніпропетровській області. Той раз не з артилерії, а ракетами. "Прильот" був у місті Дніпро на одному з промислових підприємств. Поранення отримали двоє людей: 59-річна жінка, яка отримали легкі тілесні ушкодження – лікуватиметься дома, також поранення отримав 70-річний чоловік, його госпіталізували в стані середньої тяжкості. Загалом пожежа після удару охопила понад 800 кв. м. Наразі її вже загасили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні. Також під час удару пошкодили важливий спортивний об'єкт України. На об'єкті вилетіли вікна, побитий фасад та внутрішня стіна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар