Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині затримали керівника громадської організації, який за 8 тисяч доларів допомагав уникати військової служби

На Одещині затримали керівника громадської організації, який допомагав ухилятися від служби.
На Одещині затримали керівника громадської організації, який допомагав ухилятися від служби. Новини України 15 серп 2023 в 17:34

Правоохоронці затримали в Одеській області керівника громадської організації за отримання хабаря у розмірі 8 тисяч доларів США.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Одеській області, працівники управління стратегічних розслідувань в Одеській області та слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області затримали керівника громадської організації. Він допомагав громадянам уникнути призову до лав Збройних Сил України.

За свої послуги він вимагав 8 тисяч доларів США. За цю суму він мав вплинути на уповноважених осіб одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. З цією особою підозрюваний повинен був вирішити питання зняття з військового обліку громадянина призовного віку за станом здоров’я та виготовлення відповідних документів.

Наразі чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розслідуються за статтями 369-2 (Зловживання впливом) та ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар