Kolo.News.Ukraine.Region

У Черкаській області затримали керівницю районного військкомату, яка за хабар допомагала уникати військової служби

У Черкаській області затримали керівницю районного військкомату.
У Черкаській області затримали керівницю районного військкомату. Новини України 15 серп 2023 в 16:56

В Черкаській області затримали керівницю відділу одного з районних територіальних центрів комплектування. Жінка отримала 6 200 доларів США неправомірної вигоди. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Черкаській області спільно зі слідчими обласної поліції затримали начальницю відділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки одного з районів. 6 200 доларів США неправомірної вигоди отримала фігурантка у кілька етапів за вирішення питання з відстрочкою призову.

Вона брала кошти за те, щоб визнати одного громадянина непридатним до служби за станом здоров’я та видачу тимчасового посвідчення військовозобов’язаного. У подальшому це давало змогу особі безперешкодно перетинати кордон України.

Наразі фігурантка затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також їй повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за ст. 369-2 (Зловживання впливом) та ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар