Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпропетровській області чоловік шукав чотирьох людей на 2,5 мільйони гривень

На Дніпропетровщині чоловік прикидався підприємцем та ошукав людей на 2,5 мільйона гривень.
На Дніпропетровщині чоловік прикидався підприємцем та ошукав людей на 2,5 мільйона гривень. Новини України 15 серп 2023 в 15:11

У Дніпропетровській області 42-річний чоловік представляючись надійним бізнес-партнером пропонував потерпілим послуги оптової торгівлі побутовими товарами.

За інформацією пресслужби Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, чоловік вигадав шахрайську схему. Представляючись підприємцем з багаторічним досвідом, він ошукав людей на майже 2,5 мільйона гривень.

Злочинець повідомляв потерпілим, що займається оптовою купівлею-продажем побутової техніки. Обіцяв придбати товар за цінами, які є значно нижчими за ринкові. Він зазначав, що через своїх закордонних бізнес-партнерів зможе купити таку техніку.

Після того, як чоловік отримував кошти він переставав виходити на контакт з потерпілими. Жертвами злочинних дій шахрая стали троє місцевих жителів.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до 12 років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Поліція Дніпра наголошує, що в Інтернеті треба перевіряти відгуки про товар і продавця. Зазначені в оголошеннях номери телефонів перевіряйте через пошукові системи Інтернету. Не виключено, що хтось уже став жертвою шахрая і попереджає про це інших.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар