Kolo.News.Ukraine.Region

У Грайвороні на Кіровоградщині провели мистецьку акцію «Паротяги мчать до Перемоги»

Відвідувачам показали шість робочих потягів
ТОП ТемаВажливо
Відвідувачам показали шість робочих потягів Новини України 20 серп 2023 в 17:31

У місті Гайворон Кіровоградської області пройшла культурно-мистецька акція під назвою «Паротяги мчать до Перемоги». Захід присвятили збереженню і популяризації історії українських залізниць, а також – розвитку місцевої вузькоколійної дороги та туристичного потенціалу громади.

Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Відвідувачі змогли побачити шість робочих потягів, а також – відвідати екскурсії, майстер класи, фотозони та взяти участь у благодійному ярмарку зі збором коштів на потреби військових Збройних Сил України.

-        Такі події допомагають зміцнювати національну свідомість та почуття гордості за свою країну. Коли громада об'єднується навколо спільної мети і підтримує військових, то це підтверджує важливість мирних зусиль і потужність духу народу!, - йдеться у дописі про захід.

Нагадаємо, раніше у місті Кропивницький провели фестиваль під назвою «Українська молодь єднає». Містяни змогли побачити виступи творчих колективів та долучитися до цікавих майстер-класів, а представники влади вручили грамоти активній молоді Кіровоградщини.

Також ми розповідали про відкриття у Кропивницькому простору емоційного розвантаження, який започаткували учні Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі у межах проєкту UPSHIFT за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар